Najdziwniejsze obiekty w Paralives 2024

15 listopada 2024

Chloé Ouellet
admin
Site Admin
Local time: Sat Mar 14, 2026 12:45 pm
Answers: 0

Post by admin »

15 listopada 2024
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Cześć wszystkim! Léa z tej strony — dziś pokażę wam najdziwniejsze obiekty, jakie kiedykolwiek stworzyliśmy do gry.

W zeszłym roku Sonia, Chloé i ja pracowały przez tydzień nad specjalnym projektem, aby dodać do katalogu unikalne przedmioty (im dziwniejsze, tym lepsze) — i bardzo wam się to spodobało! Z radością ogłaszam, że Chloé i ja wracamy z kolejną edycją w tym roku. 😎

Tak jak poprzednio, miałyśmy pełną swobodę twórczą, pod warunkiem że obiekty były nieoczekiwane i nietypowe. Mam nadzieję, że jesteście gotowi!

Dużo się dzieje, wiem. Spokojnie, mogłabym to wyjaśnić… ale nie zrobię tego!

Chloé rozbudowała naszą kolekcję klaunów. Szczęściarze! 🤡

Jesteś introwertykiem i nie chcesz, by goście czuli się zbyt swobodnie? Mamy dla ciebie idealną sofę!

Zdecydowanie najsłodsza sofa w naszym katalogu — spójrz tylko na tę buźkę ❤️

Niezbędna kolekcja części ciała. Jeśli kiedyś będziesz potrzebować pomocnej dłoni, po prostu otwórz drzwi!

Tron, bez którego nie wiedzieliśmy, że nie możemy żyć, oraz puszysta toaleta dla wszystkich babć wrażliwych na zimno!

Przesadna i bardzo droga, ale jeśli marzysz o świecie fantasy, ta półka jest idealna. Można ją dopasować do większości łóżek, tworząc najbardziej unikalną sypialnię dla twoich Parafolks.

Pozostając w sypialni — mamy majestatyczne łóżko inspirowane ośmiornicą oraz pasującą lampę!

Pamiętacie tę kultową poduszkę (po lewej)? Chloé dodała dwa nowe wzory z uroczymi mężczyznami anime: Toshio pośrodku i Tom po prawej.

Miki potrzebowała więcej gadżetów, więc Chloé dodała uroczą (a może przeklętą?) małą krzesło dla jej największych fanów.

Dodaliśmy też dziwne pluszaki, z powodów… wiadomych. Miś z zębami, pluszowy robak oraz bardzo zmęczony blob (nie do końca wiem, czym on jest 😂). Dodałam też bardzo długiego, dziwnie wyglądającego kota, zamówionego żartem lata temu przez jednego z członków zespołu.

Lubisz rozwiązywać zagadki? Ten stolik boczny idealnie nadaje się do zaprezentowania twojego najnowszego sukcesu!

Potrzebujesz stroju na wieczór panieński? Mamy to ogarnięte.

To wszystko w nowej edycji Najdziwniejszych Obiektów w Paralives! Ta coroczna tradycja to jedna z ulubionych Chloé i moich, ale spokojnie — wróciłyśmy już do tworzenia bardziej „normalnych” przedmiotów 🙂

Miłego weekendu!

Léa ૮⍝• ᴥ •⍝ゝ

Edycja – 27 lutego 2025: Ten post jest teraz publiczny. Można go swobodnie udostępniać!

Return to “🌄 Środowisko 3D i Atmosfera”